Aisea BOM o le ki ole PCB Fonotaga

O le a le 'Bill of Materials -BOM'

O le BOM o se lisi tele o meafaitino, vaega ma faʻapotopotoga e manaʻomia e fausia, gaosia pe toe faʻaleleia se oloa poʻo se tautua.O se pili o mea e masani ona faʻaalia i se faʻasologa faʻatulagaina, ma le maualuga maualuga o loʻo faʻaalia ai le oloa maeʻa ma le pito i lalo e faʻaalia ai vaega taʻitasi ma meafaitino.E i ai ituaiga eseese o pili o mea faʻapitoa mo inisinia faʻaaogaina i le faiga o le mamanu ma faʻapitoa i le gaosiga o loʻo faʻaaogaina i le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina.

I mea tau eletise, o le BOM o loʻo faʻatusalia le lisi o vaega o loʻo faʻaaogaina i luga o le laupapa uaea lolomi poʻo le laupapa faʻasalalau lolomi.O le taimi lava e maeʻa ai le mamanu o le matagaluega, e tuʻuina atu le lisi o le BOM i le PCB layout engineer faʻapea foʻi ma le inisinia vaega o le a faʻatauina vaega e manaʻomia mo le mamanu.

E mafai e le BOM ona faʻamatalaina oloa e pei ona mamanuina (insinia pili o meafaitino), e pei ona faʻatonuina (faʻatauga faʻatauga o meafaitino), aʻo fausia (faʻatauga o meafaitino), poʻo le tausiaina (auaunaga pili o meafaitino poʻo pseudo). pepa o meafaitino).O ituaiga eseese o BOM e faʻalagolago ile manaʻoga pisinisi ma le faʻaogaina o loʻo faʻamoemoeina.I le fa'agasologa o pisinisi, o le BOM e ta'ua fo'i o le fua, fua, po'o le lisi o mea'ai.O le fuaitau "pepa o meafaitino" (poʻo le BOM) e masani ona faʻaaogaina e inisinia e fai ma faʻamatalaga e le o le pili moni, ae i le faʻatulagaina o le gaosiga o loʻo i ai nei o se oloa, e iloagofie ai mai suiga pe faʻaleleia lomiga o loʻo suʻesuʻeina poʻo suʻega. .

Auala e fai ai lau BOM e saofagā i lau Poloketi:
Ole lisi ole BOM e fa'aitiitia ai fa'afitauli pe a mana'omia le toe fa'aleleia o oloa ma e mana'omia pe a fa'atonu vaega sui.E fesoasoani e fuafua mo le mauaina o poloaiga ma faʻaitiitia ai le avanoa o mea sese.

O laina uma o le pili o meafaitino e tatau ona aofia ai le vaega numera, numera o vaega, vaega taua, vaega afifi, faʻamatalaga patino, aofaʻi, vaega ata, poʻo se vaega o fesoʻotaʻiga ma tusi isi manaʻoga o vaega e faʻamalamalama ai mea uma.

E mafai ona e maua aoga Bom faʻataʻitaʻiga mai PHILIFAST lea o le a fesoasoani ia te oe e faʻaitiitia le vaega o mataupu pe a e lafoina au faila i le pcba supplier.


Taimi meli: Iuni-22-2021